Kuka minä olen? -teos tilaustyönä omasta kuvasta


kuka minä olen?

Moderni ja uniikki omakuva. Kierrätetyistä metallilevyistä valmistetut omakuvat tehdään yksilöllisesti tilaajan omasta kuvasta hänen mieli asennossaan. Teoksen voi toteuttaa myös lapsesta tai muusta rakkaasta henkilöstä.


Teos on jokaiselle henkilökohtainen ja tuo voimaa sekä hyväksyntää omaa kehoa ja minuuttaan kohtaan. Teokset tehdään kierrätetystä metallista, mikä tuo teokseen omanlaisensa jäljen ja tarinan. Romuttamolla käynnit ovat oleellinen osa tekoprosessia. Se on kuin aarteen etsintää, ei voi tietää ennalta mitä sieltä tulee löytämään ja minkälaisen tarinan metalli taakseen kätkee. Kierrätetty metalli symboloi hyvin myös meidän ihmisen tarinoita. Ajan kuluminen ja erilaisten tapahtumien jättämät jäljet tuovan kiehtovan kauniin persoonallisen osan minuuteen. Teokset leikkaan metallilevystä plasmaleikkurilla. Tällä menetelmällä saadaan aikaiseksi persoonallinen kädenjälki. Plasmalla voi ikäänkuin piirtää ääriviivat, jotka kuitenkin ovat kauniin epätasaiset ja rosoiset. Hahmot ovat siluetteja ja jättävät tilaa syvempään pohdintaan. Pinnat ovat ruosteen patinoimia ja pintakäsitellään mehiläisvahalla. Jokainen teos on uniikki ja käsin tehty.


Jokaisen tilaajan kanssa keskustellaan aiheesta ennen teoksen toteutusta. Tilaaja lähettää kuvan itsestään (tai siitä henkilöstä josta teos toteutetaan) juuri siinä lempi asennossa mistä teoksen haluaa tehtävän. Tarkemmat kuvaus ohjeet annan sähköpostitse.


Tekijä kuvataiteilija Annu Mikkilä


Kuka minä olen?- teossarjan teokset ovat myynnissä Mikä-Art nettikaupassamme

Mikä-Art